Glumica i poduzetnica Jessica Alba majka je troje djece, kojima posvećuje puno pozornosti, a fotografi su je ovaj tjedan snimili u šetnji s trogodišnjim sinom Hayesom.

Kako i priliči prigodi, glumica se odlučila za ležernu kombinaciju. Preko narančastog kombinezona opuštenog kroja odjenula je kardigan u krem boji. Od udobnosti nije odustala ni kada je u pitanju obuća.

Odlučila se za omiljeni model gležnjača u jesenskim mjesecima - čizmice s ravnim potplatom na vezanje u smeđoj boji, koje su čest prizor i na hrvatskim ulicama.

Radi se o klasičnom jesenskom komadu koji se izvrsno kombinira za različite prigode. Ravni potplati su razlog zbog kojeg nema straha od bolova u nogama, što ove čizme čini još poželjnijima, posebno za ležerna druženja s obitelji.

Ovakvi i slični modeli čizama zapravo su čest odabir glumice koja je poznata kao ljubiteljica udobnih komada i jednostavnih i nosivih kombinacija.

Redovito ih bira za druženja s obitelji, u kojima posebno uživa. Ona i suprug Cash, naime, svaki slobodan trenutak provode sa sinom Hayesom i kćerima Honor (13) i Haven (10).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju