Cipele s visokom potpeticom sastavni su dio bilo kojeg crvenog tepiha – bez obzira na to priređuje li se neka glazbena ili filmska dodjela nagrada, premijera novog albuma ili kakvo slično događanje. Štoviše, iznimno je čudno kad se neka slavna dama pojavi na crvenom tepihu bez para štikli.

Štikle vizualno povisuju cijelu figuru, produžuju noge i sjajno se sljubljuju s večernjim haljinama. No imaju i onu "tamniju" stranu – mogu biti vrlo neudobne za nošenje i poziranje pred kamerama, pa ih neke dame ne vole.

Frances McDormand oduševila je brojne žene prošle godine kad se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Rimu pojavila u netipičnim cipelama.

Slika nije dostupna Uf, to boli: 10 promašaja slavnih dama s lošim cipelama koji se pamte

Ne samo da je odabrala model ravnih potplata već je crvenim tepihom prošetala u slavnim Birkenstock natikačama otvorenih prstiju, koje pružaju maksimalnu udobnost, a koje su napravljene u suradnji s modnom kućom Valentino.

Cipele i sandale ravnih potplata na crvenom tepihu nosila je i izraelska ljepotica Gal Gadot uoči premijere filma Wonder Women, ali i ikone stila poput Nicole Kidman te Cate Blanchett.

Zavirite u fotografiju i pogledajte koje su sve dame iznenadile izborom obuće na crvenom tepihu, a potom dajte glas u našoj anketi.

Jesu li cipele ravnih potplata neprikladne za crveni tepih?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju