Jill i Joe Biden vratili su se iz Marylanda, gdje su proveli vikend. Američki predsjednik i prva dama fotografirani su dok su išli prema Bijeloj kući, a ljubiteljima mode za oko je zapela odjevna kombinacija prve dame SAD-a, koja je za povratak kući odabrala mladenački stajling kojim dominira kaput od baršuna.

Jill Biden nosila je kaput do koljena koji prati liniju tijela izrađen od baršunastog materijala tamnoplave boje. Kaput je ukrašen velikim zlatnim gumbima te ukrasnim detaljem u zelenoj boji na otvorima džepova.

Još jedna prva dama voli sličan stil kaputa, prva dama Francuske Brigitte Macron, koja često nosi kapute s velikim gumbima, no u klasičnijoj varijanti od kaputa Jill Biden. No možemo zamisliti i Brigitte u takvom kaputu kraljevskog stila koji lako dominira u svakoj odjevnoj kombinaciji.

Slika nije dostupna Jill Biden: Omiljeni kroj midi haljine za proljeće koji proljepšava žensku figuru

Slika nije dostupna Jill Biden: Mrežaste najlonke i štikle s romantičnim detaljem idealne za proljetne dane

Uz tako upečatljivi kaput najbolje pristaju jednostavni komadi odjeće i obuće, pa je Jill izabrala obične plave traperice, bijelu majicu i crne čizme do koljena od brušene kože i s niskom potpeticom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju