Otkako se prije skoro dva mjeseca sa suprugom Joeom Bidenom uselila u Bijelu kuću, Jill Biden dala je naslutiti da će unijeti svježinu i odvažnost u stil odijevanja američkih prvih dama. Pokazala je to i odabirom cipela, preciznije mokasinki s vrlo zanimljivim detaljem koje je nosila pri povratku iz Wilmingtona u Washington.

U društvu svoje unuke Natalie Biden, Jill Biden fotografirana je dok je hodala travnjakom Bijele kuće. Prva dama SAD-a vratila se iz grada Wilmingtona, gdje je zajedno sa suprugom, američkim predsjednikom Joeom Bidenom obavljala državničke dužnosti.

Jill je poznata kao ljubiteljica visokih potpetica, naročito modela cipela koje imaju remenčić ili vezanje oko gležnja za dodatnu stabilnost, a omiljeni brendovi su joj Dior, Jimmy Choo i Prada. No za povratak u Bijelu kuću u nedjelju prva dama odabrala je nešto potpuno drugačije, ravne mokasinke od brušene kože. I bile bi to sasvim obične, klasične crne mokasinke da nije bilo detalja koji ih čini vrlo prepoznatljivima i upečatljivima. Naime, mokasinke su ukrašene izvezenom lubanjom i prekriženim mačevima, a riječ je o modelu brenda Stubbs and Wootton čija cijena iznosi 3185 kuna.

Slika nije dostupna Jill Biden: Omiljeni kroj midi haljine za proljeće koji proljepšava žensku figuru

"Opake" mokasinke Jill Biden kombinirala je uz plave traperice ležernijeg skinny kroja, crnu vesticu ispod koje je izvirivala svijetla košulja i klasični crni sako, a za još malo rokerskog stila tu je i smeđa torbama ukrašena zakovicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju