Jesen je i službeno pokazala svoje pravo lice i donijela nam prvu izraženu promjenu vremena. Kiša, vjetar i znatno niže temperature zraka jutros su nas nagnali da zavirimo u ormar i pronađemo čvršću jaknu.

Pritom su mnogi od nas posegnuli za apsolutnim jesenskim klasikom. Naravno, u pitanju je dobra stara kožnata jakna bez koje je prelazak iz ljetne u jesensku (ili zimske u proljetnu) sezonu jednostavno postao nezamisliv.

Obožavamo ih jer su svestrane. Sjajno će izgledati uz obične traperice, majicu i tenisice, ali jednako dobro slagat će se s haljinom i štiklama. 

Kožnate jakne u crnoj boji definitivno su među najtraženijima, ali ponekad nam crna dosadi i baš bismo voljeli imati model u nekoj drugoj boji. Srećom, ponuda takvih modela je uistinu raznolika i svatko za sebe može pronaći jaknu koja nam najviše odgovara.

Slika nije dostupna Od 101 kune: 20 modela laganih jakni za prijelazno razdoblje

Slika nije dostupna Jeste li spremni? Tri hrabre boje koje će uskoro zavladati trgovinama

Ove sezone posebno su popularni modeli u lila nijansama, a isto vrijedi i za crvene kožnate jakne jer se upravo crvena najavljuje kao jedan od najvećih jesenskih trendova. Ako pak želite ostati u neutralnim tonovima, ali se domaknuti od crne - tu su bež varijante, modeli u obožavanoj konjak nijansi ili pak sive jakne.

S druge strane, ako baš želite upečatljivu i efektnu boju, posegnite za žutim ili ružičastim modelom. Zavirite u našu galeriju i razgledajte 15 jakni od glatke i brušene lažne kože u raznim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju