Nemate vremena za bojenje kose u cijelosti, a na vlasištu su počele izbijati sijede ili izrast? Posegnite za privremenim proizvodima za bojenje koje rješavaju problem u tren oka, poput maskare za kosu, krede za kosu ili laka za kosu u boji.

Maskara za kosu vrlo se lako aplicira, a ne prekriva samo sijede – ona omogućava da dodate odvažan dašak boje vašoj frizuri.

Na tržištu se mogu naći različite nijanse maskare za kosu – od svjetloplave do tamnih boja, ali i ružičaste, crvene te ljubičaste nijanse. Maskara za kosu ima najkraće "vrijeme djelovanja" od svih privremenih proizvoda za bojenje kose – izdržat će jedno do dva pranja kose.

Slika nije dostupna 10 šampona uz koje će kosa biti mekana i sjajna unatoč hladnoći i suhom zraku

Kreda za kosu nešto je trajnija od maskare, a izdržat će dva do četiri šamponiranja. Nanosi se direktno na mokru kosu, a zbog svoje neprozirnosti i teksture obojit će baš svaku nijansu kose.



Želite li se riješiti izrasta ili sijedih u svega nekoliko sekundi, na raspolaganju su vam i lakovi za kosu u boji koji traju dva do četiri pranja, ali i šamponi za suho pranje u spreju u boji.

Zavirite u našu fotogaleriju i pronađite 10 proizvoda za privremeno bojenje kose pomoću kojih ćete se riješiti izrasta i sijedih vlasi u svega nekoliko minuta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju