Koliko puta vam se dogodilo da poželite obuti neke otvorene sandale ili štikle, a onda ste pomislili kako vam stopala baš i nisu u najboljoj formi i odustali od tog nauma?

Suhe i ispucale pete, žuti tabani, oštećeni nokti, gljivice… To su samo neki od problema na stopalima s kojima se svakodnevno susrećemo i pokušavamo ih riješiti samostalno ili uz pomoć pedikera.

Naravno, ponekad jednostavno zaboravimo ili ne stignemo obaviti piling peta ili pak otići do pedikera kako bismo uredili nokte, ali to ne bi trebala biti prepreka za nošenje otvorene obuće jer se svi ti problemi brže i lakše rješavaju ako su stopala redovito na zraku.

Amal Clooney Slavne žene koje se uz sav novac ovog svijeta ne mogu riješiti - čukljeva

Slika nije dostupna "Plače mi se kad ih gledam": Slavne žene koje ne vole svoje nožne prste i stopala

Glumica Brie Larson otišla je korak dalje i 2016. godine došla na dodjelu nagrada Američkog udruženja glumaca s jasno vidljivim gljivicama na noktima nožnih prstiju.

Te je godine osvojila nagradu za najbolju glavnu glumicu i bez ustručavanja stajala pred fotografima koji su zauvijek ovjekovječili njezino modno izdanje, ali i probleme s noktima. Isto je napravila i 2017. godine na premijeri svog filma "Unicorn Store", koja se održala na Filmskom festivalu u Torontu.

Kate Bosworth nije skrivala ispucane pete na premijeri svojeg filma "Life Happens". Glumica je obula efektne sandale s visokom potpeticom ukrašenom blještavim cirkonima i ponosno pozirala.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje još slavne žene nisu stigle do pedikera prije važnih događanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju