Otkako su ekstenzije postale dio svakodnevice, mnoge žene više se ne dvoume oko promjene frizure i šišanja jer znaju da kratku kosu mogu pretvoriti u dugu sa samo jednim odlaskom u frizerski salon.

Slavne žene mogu si priuštiti puno više eksperimentiranja s ekstenzijama jer im to dozvoljava njihov posao. Tako se Ariana Grande već godinama u javnosti ne pojavljuje bez svog zaštitnog znaka, konjskog repa koji ponekad seže i ispod struka, ovisno o duljini ekstenzija koje u tom trenutku odabere.

Iako je ovakva frizura efektna, u svakodnevnom životu uistinu nije praktična i bilo bi teško s njom odlaziti na posao ili odrađivati svakodnevne obaveze.

Ekstenzije godinama koristi i Beyonce koja također često eksperimentira s izrazito dugačkom kosom.

Povremeno ih ima i Jennifer Lopez koja je nastup na dodjeli nagrada Billboard jednom nosila ekstenzije koje su sezale gotovo do poda.

Većini obožavatelja predivne latino dive nije se svidjela njezina frizura u dugačkoj ravnoj varijanti jer joj je, po njihovom mišljenju, nedostajalo volumena i forme.

U galeriji pogledajte još slavnih dama koje vole ekstenzije i sami procijenite jesu li njihove frizure bile dobra ideja ili teret.

Ovako duge ekstenzije su...

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju