IT jakne dio su stalne postavke Kaftan studija i za njih postoji lista čekanja zbog unikatnog procesa izrade.

Fantastični uspjeh koji je studio Kaftan postigao s dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista. 

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper's Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

Od svog osnivanja Kaftan studio omiljeni brend iz našeg susjedstva je fur free modni studio, a njihove IT jakne postale su svojevrsna zamjena za krzno. Kaftan studio predstavlja osvježenje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela s pepita i leopard uzorkom.

"Kaftan studio" vjenčanice: 15 romantičnih modela koji se mogu nositi i nakon vjenčanja Bridal kolekcija Kaftan studija - 14 Bridal kolekcija Kaftan studija - 1 Bridal kolekcija Kaftan studija - 2 +11 Bridal kolekcija Kaftan studija - 5

Rebecca King Crews u haljini Kaftan studija Kaftan studio na Oscarima: Haljina sestara iz BiH u društvu velikih modnih brendova

S obzirom na to da se materijal izrađuje ručno, već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear, a čije bogatstvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju