Pripremili ste balkon za proljeće, stavili stolice i stolić, cvijeće, još pokoji dekorativni detalj, ali kuda s ostalim stvarima koje želite držati i spremiti na balkonu? Za njih će vam trebati prostor za odlaganje, ali možda vam kvadratura balkona ne ostavlja puno mjesta za to.

Srećom, uvijek se možete poslužiti sitnim trikovima koji će vam pomoći da balkon izgleda uredno i da nije prenatrpan. Dobra ideja je garnitura za sjedenje u koju možete i pohraniti stvari, poput stola u obliku kovčega. Želite li još malo više originalnosti, umjesto stolića možete staviti dva starinska kofera u koja će stati neke sitnice.

I u jako zgodne stolce u obliku limenki možete spremiti stvari, a kao garnitura za sjedenje mogu poslužiti i kutije za odlaganje stvari na koje je potrebno samo staviti jastučić. Tako ćete dobiti dva u jedan rješenje jer ćete imati i prostor za sjedenje i za pohranu stvari.

Slika nije dostupna 10 fotografija koje će vas inspirirati da balkonu dodate barem malo ljubičaste

Slika nije dostupna Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je oduševio svijet i skupio 13.000 lajkova

U našoj fotogaleriji pronađite inspiraciju za uređenje prostora za odlaganje stvari na balkonu, pa makar on bio i vrlo malen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju