Prugice na odjeći trend su koji mnogi rado prihvaćaju i vole ga nositi, a što kažete na pruge u uređenju doma? Prugasti uzorak jedan je od velikih trendova u nadolazećim sezonama, a njegov veliki plus jest to što uvijek unosi dašak ljeta, pa i u jesenskim i zimskim mjesecima.

Oni odvažniji mogu se odlučiti i za čitave komade namještaja u prugastom uzorku, a želite li prugice u svoj životni prostor unijeti na suptilniji način, uvijek se možete odlučiti za detalje poput ukrasnih jastučića, manjeg tepiha, stolnjaka, prekrivača i slično.

Vrlo efektno izgledaju i tapete s vertikalnim prugama, koje će vizualno izdužiti prostoriju, a najljepše će se uklopiti u prostore s retro i vintage ambijentom. Izrazito kontrastne crno-bijele pruge svakako ostavljaju dojam, naročito kada su na namještaju ili tapetama, i taj uzorak definitivno će dominirati prostorom. Želite li nešto decentniji kontrast, tu su bež i sive nijanse, s kojima ne možete pogriješiti kakav god bio stil uređenja vašeg doma.

Slika nije dostupna Stiže jesen: 10 baršunastih kauča idealnih za ušuškavanje s dekicom

Naravno, po želji i ponudi birajte vertikalne ili horizontalne prugice, a mnoštvo ideja kako s prugicama oživjeti svaku prostoriju u domu pronađite u fotogaleriji na početku teksta. Na istom mjestu smo iz trgovina skupili deset predmeta prugastog uzorka za uređenje doma koji će se lako uklopiti u razne stilove uređenja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju