Charley i njezin partner George potrošili „svega“ 5000 britanskih funti kako bi preuredili svoj dom. Pogledajte transformaciju njihove kuće iz dosadnog i pomalo neuglednog mjesta u moderan i elegantan dom.

U kolovozu 2018. godine Charley Atherton kupila je sa svojim partnerom Georgeom četverosobnu kuću u Cambridgeu u Ujedinjenom kraljevstvu. Iako je bila riječ o namještenoj novogradnji koja je koštala čak 365.000 britanskih funti (3,2 milijuna kuna) prostor je bio vrlo monoton i nezanimljiv te su ga željeli unaprijediti.

S obzirom da je Charley velika ljubiteljica DIY projekata, znala je da će se za veći dio preuređenja doma sama pobrinuti. S partnerom je obojala zidove te ispisala inspirativne citate na zidove koji su podigli izgled kuhinje i dječje sobe. Boja na zidovima razigrala je posebno dječju sobu koju su preuredili za svojeg dvogodišnjeg sinčića Jacka.

Zajedničke fotografije su insprintali, stavili u atraktivne okvire i samostalno ih objesili na zid kako bi stvorili zanimljiv ukras za dom.

Najskuplji projekt u domu bilo je preuređenje dnevne sobe. Charley je željela da televizor bude središnji dio sobe, te da bude okružen sa svake strane s udobnim namještajem i praktičnim prostorom za pohranu, kao i atraktivnim svjetlima.



Dogovoreno je da će stolar napraviti drveni zid za televizor i ostale potrepštine. No sav potreban materijal Charley je sama odabrala, izbrusila i obojila prije nego što ga je predala u ruke stručnjaku čime je značajno uštedjela na preuređenju. Uz to, namještaj su kupovali u jeftinijim robnim kućama, a sve su komade sami složili u svojem domu.

U renovaciju je utrošeno oko 5000 britanskih funti, odnosno oko 44.000 kuna, dok su izmjene povisile cijenu nekretnine za 25.000 funti, odnosno 220.000 kuna.

Kako je kuća izgledala nekad, i kako izgleda sad, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju