Brojni članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na uskrsnoj misi u kapeli sv. Jurja. Kraljica Elizabeta II. propustila je misu koja se tradicionalno održava u ovoj kapeli izgrađenoj u krugu dvorca Windsor.

Očekivano, najviše pažnje među okupljenim predstavnicima medija izazvalo je pojavljivanje vojvotkinje i vojvode od Cambridgea te njihove djece, princa Georgea i princeze Charlotte.

Baš poput svog tate, 8-godišnji George nosio je odijelo s kravatom i u njemu izgledao kao pravi mali gospodin.

Nisu se samo William i George modno uskladili - napravile su to i ženske snage njihove male obitelji. Naime, i Catherine i 6-godišnja Charlotte nosile su plave haljine.

Catherine je odabrala svijetloplavu kaput-haljinu dizajnerice Emilije Wickstead koju je već nosila 2017. godine prilikom službenog posjeta Luksemburgu. Kombinirala ih je s plavim salonkama od brušene kože koje potpisuje brend Emmy London te torbicom s istim potpisom. Izdanje je upotpunila elegantnim plavim obručem za kosu koji je izradila britanska klobučarka Jane Taylor.

Malena Charlotte također je nosila plavu haljinu, ali u pitanju je bio model s cvjetnim uzorkom. Plave vunene štrample bile su idealna nadopuna slatkoj haljinici s kragnom uz koju je odjenula i vesticu u tamnoplavoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju