U tmurnim jesenskim danima, kada sivi oblaci “ukrase” nebo i kapi kiše postanu lajtmotiv, u masi sivila istaknut ćete se svojim outfitom koji će neizbježno donijeti toplinu i radost u vaš život. Jarke i žive boje, upečatljivi printovi i klasični komadi ove će godine ponovno zaživjeti na ulicama gradova te ćemo ih s užitkom kupovati i nositi.

Neka modne igre započnu!

Više je boja koje možemo ukomponirati u naše jesenske kombinacije, no dvije će dominirati ove sezone – crvena i žuta!

Najmoćnija – crvena!

Crvena je uzbudljivo moćna, a svaki odjevni predmet u toj boji postaje pravi statement komad koji će plijeniti poglede gdje god se pojavili.

Crveni komadi upućuju na luksuz, nerijetko smo ih mogli naći u aristokratskim garderobama te nas ne čudi što su se udobno smjestili u jesensku modnu kolekciju CENTRA. Posljednjih sezona crvena je bila dio kolekcija, no djelovala je iz sjene, ali sada su njezine raskošne nijanse zasjale u punom sjaju!

Ta raskošna i magična boja izvrsno se slaže s neutralnim bojama, otkačenim životinjskim printom te čini modnu kombinaciju efektnom čak i kada je riječ samo o modnom dodatku, cipelama ili majici s printom uparenoj s klasičnim trapericama.

(H)IT boja jeseni – žuta!

Čak i ako ponekad nemamo inspiracije, hladnije razdoblje priredi nam raskošnu paletu boja, koju volimo preslikati i na svoju odjeću.

Ako ste i vi obožavatelji palete sunčevih zraka te se želite u njih zaodjenuti i tako pozdraviti jesen, možete se inspirirati i pogledom kroz prozor. Još jučer nosili smo lepršave haljine, no danas je vrijeme za hlače, koje su odličan izbor za niže temperature. Odaberite one u kojima će vam biti udobno, koje će istaknuti vaše noge, a ako poželite pratiti trendove, birajte one u žutoj boji jer je ona nedodirljiva kraljica modnih kombinacija.

Žute hlače možete kombinirati s klasičnom crnom bluzom ili majicom kratkih rukava te traper-jaknom koju još možete nositi dok u potpunosti ne zahladi. Osim hlača u novoj modnoj rapsodiji kolekcije brenda Centra pronađite karirani žuti kaput te sa žutim salonkama zaokružite odjevnu kombinaciju u istom tonu. S ostatkom odjeće budite oprezniji, majica s natpisom i skinny traperice bit će sasvim dovoljni da zavladate modnim svijetom.

Kako biste i dalje bili u središtu stila, možete naručiti proizvode iz nove CENTRA kolekcije online. Provjerite veliki izbor modela iz ženske, muške i dječje kolekcije te zablistajte i ove sezone! Centra je multibrand lanac dućana u kojima se mogu naći strani brendovi kao što su Navigare, Betty Berclay, Soyaconcept, Brandtex, Kenny S, Garry Weber, Camel Active, ali i oni domaći, primjerice Modina, FM, Filmar. Svi obiluju posljednjim modnim trendovima, među kojima će svatko zasigurno naći nešto za sebe.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju