Usred trećeg vala pandemije Catherine Middleton i princ William posjetili su centar za cijepljenje u Westminsterskoj opatiji u Londonu. Ondje su razgovarali s medicinskim osobljem koje provodi cijepljenje te svojim posjetom pokazali koliko cijene napore svih uključenih u provođenje cijepljenja protiv COVID-19.

Za ovu kraljevsku dužnost Catherine Middleton odlučila se za decentnu eleganciju, kako i priliči prigodi. Vojvotkinja od Cambridgea odjenula je prekrasan krem kaput-haljinu britanskog modnog brenda Catherine Walker, čije kreacije često nosi.

Ovoga puta izbor vojvotkinje bio je nježni model A-kroja s krasnim detaljem u obliku veza na prednjoj strani haljine i kaputa u jednom. Cijena tog luksuznog komada odjeće iznosi tri tisuće funti, odnosno oko 26.370 kuna. Vrlo profinjeni damski stajling Catherine je upotpunila s klasičnim svjetlosmeđim salonkama od brušene kože i torbicom u istoj boji.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Predivan proljetni kaput s kojeg je teško skinuti pogled

Catherine Walker bila je omiljena dizajnerica i princeze Diane za koju je, kako se piše, sašila više od tisuću kreacija, a Diana je i pokopana u crnoj haljini koju je dizajnirala Walker.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju