Nakon duljeg izbivanja iz javnost, bivša prva dama SAD-a pojavila se sa suprugom na četvrtoj utakmici finala bejzbol lige MLB te očekivano izazvala veliko zanimanje medija.

Melania i Donald Trump gledali su utakmicu između Atlanta Bravesa i Houston Astros te naposljetku zapljeskali Atlanti koja je odnijela pobjedu u ovom dvoboju.

I dok su korisnici društvenih mreža jedva dočekali novo pojavljivanje bračnog para Trump i već zbijaju šale zbog Melanijinih reakcija na suprugovo navijanje, modni kritičari opet su usredotočeni isključivo na njezin stil.

Melania je pokazala kako je i dalje vjerna elegantnom stilu odijevanja koji je preferirala i za vrijeme suprugova predsjedničkog mandata.
Na utakmici se pojavila u jednom od najpopularnijih modela kaputa svih vremena. Naravno, u pitanju je bež baloner.

Baloner je tip kaputa nastao u drugoj polovici 19. stoljeća, a prvi ga je dizajnirao Thomas Burberry. On je osmislio model napravljen od vodootpornog materijala gabardena, a među prvima su ih nosili britanski vojnici i časnici u rovovima tijekom Prvog svjetskog rata. Od engleske riječi trench (rov) naposljetku je proizašao i engleski naziv za baloner (trench coat, u slobodnom prijevodu rovovski kaput).

Ako razmišljate o tome koji se svevremenski odjevni komad isplati uvrstiti u garderobu, upravo je baloner u bež nijansi jedan od tih svestranih i uvijek nosivih komada koji vas nikad neće razočarati niti će izaći iz mode.

Zavirite u galeriju i razgledajte mali dio pozamašne kolekcije kaputa Melanije Trump.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju