Iako su sezonska sniženja dobra prilika da po niskim cijenama nabavite neki trendovski komad, najviše će vam se ipak isplatiti kupovina provjerenih klasika. Komade čija popularnost traje samo sezonu-dvije najčešće i zaboravimo u istom roku, ali zato se onim svevremenskim uvijek vraćamo.

Jedan od njih je i kaput u bež nijansi. Bež kaputi idealni su za sve one koji ne vole crnu boju, ali žele klasičan kaput koji će pristajati uz baš svu odjeću u njihovu ormaru.

Doslovno svu jer posljednjih ga godina trendseterice nose uz trenirke i tenisice, ne samo elegantnije ili poslovne komade.

Najpopularniji i najtraženiji i dalje su duži modeli klasičnog ravnog kroja ili pak oni strukirani s višim ovratnikom, ali na tržištu postoje i brojne ležernije varijante koje su jednako svestrane kao i klasičniji modeli baš zbog svoje neutralne boje.

Istražili smo ponudu bež kaputa u online trgovinama brojnih brendova i izdvojili za vas modele koje možete razgledati u galeriji. Jedno je sigurno, zbog kupovine kaputa u bež boji definitivno nikad nećete zažaliti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju