Posljednjih godina u modi su predimenzionirani odjevni komadi, ali i chunky tenisice i cipele. I dok oversize trend ima svojih štovateljica, postoje i brojne dame koje ne vole takve komade te ih smatraju preglomaznima, pa čak i muževnima.

Katie Holmes ljubiteljica je oversize trenda. Ne samo da omiljena holivudska šlampavica uživa u predimenzioniranim trapericama, vestama i kaputima, već povremeno zna obući par cipela koje privuku sve poglede.

Fotografi su je nedavno snimili s dečkom u šetnji po New Yorku u jednom takvom modelu. Američka glumica nosila je glomazne mokasinke Kenova švedskog modnog brenda Vagabond. Riječ je o kožnatim cipelama s naglašenom platformom i potpeticom od oko četiri centimetra.

Mokasinke se obično smatraju elegantnim komadom obuće koja se izvrsno sparuje u poslovnim prilikama, dok Vagabondov model bolje pristaje u ležernijim street style kombinacijama.

Katie Holmes sparila ih je s trapericama predimenzioniranih nogavica, jednostavnom pamučnom majicom te atraktivnim kariranim balonerom žute boje.

Biste li nosili glomazne mokasinke brenda Vagabond?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju