Na Njujorškom tjednu mode kolekciju za sezonu jesen/zima 2022. predstavila je i američka dizajnerica i vlasnica istoimene modne kuće Tory Burch. Među slavnima koji su došli na Torynu reviju bila je i Katie Holmes u vrlo elegantnom i sofisticiranom odjevnom izdanju.

Profinjeni outfit Katie Holmes složila je od bijelog kaputa klasičnog kroja s dvorednim kopčanjem, ispod kojeg je nosila smeđu haljinu s potpisom Tory Burch iz kolekcije jesen/zima 2022. Haljina oversized kroja i maksi dužine izrađena je od laganog rastezljivog pletiva te je krojena u obliku cijevi, što je čini idealnim odjevnim komadom za slojevito odijevanje.

Sviđa li vam se kombinacija najlonki i sandala?

glasova:

Ispod haljine 43-godišnja glumica nosila je crne najlonke te ženstvene crne sandale ukrašene biserom, dok je potpetica u obliku stošca optočena kristalima. Spoj najlonki i sandala jedna je od onih kombinacija oko koje su mišljenja uvijek podijeljena - idu li sandale i najlonke skupa ili ne, ali Katie tu "graničnu" kombinaciju baš nosi sa stilom i stavom.

Slika nije dostupna Katie Holmes: Maksi suknja koja tako dobro ide uz visoke čizme

Slika nije dostupna Samo ležerno: Katie Holmes ove zime nosi kapute koje i Hrvatice vole

Torbica s prepoznatljivim potpisom i logom modne kuće Tory Burch u kombinaciji zlaćano bež i crne boje savršeno je zaokružila stajling Katie Holmes za Njujorški tjedan mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju