Katie Holmes počastila se kupovinom nove slike s kojom će uljepšati svoj dom u New Yorku, a za odlazak u antikvarijat glumica je izabrala vrlo jednostavnu, ali efektnu odjevnu kombinaciju.

 

Zvijezda njezinog stajlinga bile su tamnoplave hlače širokih nogavica koje na prvi pogled izgledaju poput traperica, ali zapravo je riječ o materijalu nalik keperu koji je mekši i tanji te udobniji od trapera pa stoga i prikladniji za ljetne vrućine.

Vrlo zgodan model hlača ima viši struk i platneni pojas te veće džepove. Vidljivi prošivi dodaju efektnosti ovoga kroja koji visoke temperature definitivno voli više od uskih skinny modela.

Outfitu za odlazak u kupovinu Katie Holmes dodala je običnu bijelu majicu s kratkim rukavima i minimalističke ravne crne sandale. Od modnih dodataka glumica se odlučila za tamnoplavu platnenu torbu i crne sunčane naočale.

Slika nije dostupna Suri Cruise: Dokaz da se najpopularnije ljetne tenisice savršeno slažu s maksi haljinom

Dok je njezina mama razgledavala umjetnička djela te kupila sliku "Bright and Early Coffee" s početka 1900-ih godina, Suri Cruise odvela je njihova dva psića u salon za kućne ljubimce.

Tinejdžerica je odjenula sličan outfit kao i njena mama sastavljen od svijetloplavih traperica širih nogavica, slatkog bijelog topića i plavih japanki.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju