Nakon blagdanskog vikenda povodom Dana zahvalnosti koji je provela u rodnom Ohiju, Katie Holmes s kćeri Suri vratila se u New York. Za put kući glumica je odabrala ležernu odjevnu kombinaciju, a iako su temperature u Velikoj jabuci sve bliže nuli, nosila je tenisice primjerenije proljetnim vremenskim uvjetima.

 

Svjetloplave traperice brenda Agolde širih nogavica i dužine do gležnja Katie Holmes kombinirala je uz pufastu zelenu jaknu s ovratnikom brenda Wilfred i tamnosmeđi pulover. Iako je u New Yorku poprilično hladno, 40-godišnja glumica nosila je niske bijele tenisice, kao i njezina 13-godišnja kći Suri.

Katie se odlučila za klasične bijele tenisice brenda Common Projects, model Achilles izrađen od kože. Jednostavne tenisice čistih linija zasigurno su odličan dodatak svakoj ženskoj garderobi, a iako su možda primjernije proljetnim vremenskim uvjetima, Katie ih "hrabro" nosi i kada su temperature blizu nuli.

Slika nije dostupna 10 suknja-dekica koje fino griju i izgledaju sjajno uz deblje čarape

Slika nije dostupna "Savršenstvo bez mane": Suknja iz H&M-a za tip-top izdanje Lejle Filipović

Stajling za povratak u New York zgodna glumica upotpunila je s tote torbom brenda Khaite u toploj boji karamele čije modne dodatke Katie Holmes u posljednje vrijeme često nosi. Izabrala je još i velike crne sunčane naočale te zlatni lančić s medaljonom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju