Katie Holmes bila je glavna gošća na svečanom otvaranju nove atrakcije u New Yorku, simulacijskog leta koji posjetiteljima pruža pogled na New York iz ptičje perspektive. U sklopu atrakcije mogu se pogledati i muzejski eksponati u čast nekih od najlegendarnijih lokacija u Velikoj jabuci.

Za otvorenje atraktivne panoramske vožnje Katie Holmes odabrala je odjevnu kombinaciju koja odiše sofisticiranošću i svježinom. Glumica je nosila bijelo odijelo sačinjeno od finog sakoa laganog oversize kroja i hlača ravnih nogavicu na crtu koje sežu do iznad gležnja.

Hlače imaju traku koja se stavi ispod pete kako se ne bi povlačile prema gore, a osim praktične imaju i estetsku funkciju jer takav se detalj inače ne viđa na finim hlačama, već na tajicama za vježbanje, pa je Katinom outfitu dao dašak sportskog stila.

Slika nije dostupna Katie Holmes: Kombinacija sa sandalama oko koje su mišljenja uvijek podijeljena

Slika nije dostupna Katie Holmes: Maksi suknja koja tako dobro ide uz visoke čizme

Najupečatljivije su ipak bile cipele 43-godišnje glumice, model na izražajni špic s otvorenom petom i umjereno visokom tankom potpeticom. Satenske štikle dolaze u žarkoj ružičastoj nijansi zbog čega lako ukradu pažnju, a iako je riječ o vrlo izražajnoj i "nametljivoj" boji, može biti savršen izbor za proljetne kombinacije, pogotovo kada se kombinira uz neutralne tonove kao što je bijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju