Koliko ste puta izašli iz svog doma, krenuli put svakodnevnih obveza i u jednom trenutku požalili zbog cipela koje ste taj dan odabrali za izlazak?

Izgleda da se baš to dogodilo Katie Holmes. Glumica je krenula u šetnju New Yorkom odjevena u svijetle hlače, crnu majicu i crne natikače, ali ubrzo se vratila u svoj stan i promijenila obuću.

Znatiželjni fotografi zabilježili su ponovni izlazak iz stana i primijetili da je umjesto natikača ovaj put nosila tenisice.

U pitanju su tenisice popularnog švedskog brenda Acne Studios. Katie je za sebe odabrala model pod nazivom Boltzer vrlo specifičnog izgleda.

Tenisice imaju takozvani "chunky", tj. debeljuškast potplat ukrašen vrlo naglašenim izbočinama koje modelu daju efektnu i zanimljivu strukturu.

Pojedine ljubiteljice mode vole takav tip tenisica s neuobičajenim potplatima, ali većina žena ipak preferira tradicionalnije glatke potplate.

Takav tip tenisica lakše je vizualno prilagoditi raznim odjevnim kombinacijama i mnogo su svestranije od modela koji nosi Katie.

Sviđaju li vam se tenisice s ovakvim potplatima?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju