Katie Holmes definitivno ne pripada skupini zimogroznih ljudi. Glumica živi u New Yorku, u kojem su zime tradicionalno vrlo hladne, a iznimka nije ni ova godina.

Međutim, dok većina Njujorčana u hoda po gradu zabundana od glave do pete, Katie se posljednjih tjedana može vidjeti u poprilično laganim kombinacijama, pogotovo kada je u pitanju obuća.

Visoke čizme ili gležnjače mnogima su nezaobilazna zimska obuća bez koje ne izlaze iz doma tijekom hladnih mjeseci, ali Katie preferira modele obuće koje mnoge dame ne vade iz ormara do proljeća.

Očekivano, tu su tenisice, a zatim i mokasine, koje obožava. Među najlaganijim modelima u kojima smo je nedavno vidjeli definitivno su balerinke.

Ovaj obožavani model ženske obuće nastao po uzoru na baletne papučice popularizirala je francuska diva Brigitte Bardot. Nime, 1956. godine Rose Repetto dizajnirala je za nju balerinke pod nazivom Cendrillon, a Brigitte ih je zatim nosila u filmu I Bog stvori ženu.

Zahvaljujući njoj, taj je model odmah postao tražen, a uskoro su brojni modni brendovi počeli proizvoditi svoje verzije balerinki.

Nosite li balerinke tijekom zime?

glasova:

Katie Holmes samo je jedna od milijuna žena diljem svijeta koje obožavaju ove ležerne cipelice, ali za razliku od nje, većina žena ipak ih zbog hladnoće ne nosi tijekom zime.

Isto vrijedi i za natikače s kitten potpeticom, u kojima je usred prosinca otišla na večeru s roditeljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju