Glumica Katie Holmes pokazala je drastičnu beauty transformaciju. Ženstvene čokoladne valove u kosi zamijenila je frizurom koju je pedesetih proslavila holivudska ikona Audrey Hepburn

Tridesetosmogodišnja glumica Katie Holmes ima novu frizuru. Velika je to promjena izgleda na koju se žene inače ne odlučuju lako. 

Glumica je odrezala valovitu kosu do ramena na kratku dječačku pixie frizuru koju je još pedesetih, ulogom u filmu Praznik u Rimu, proslavila Audrey Hepburn
A čini se kako u posljednje vrijeme Katie Holmes sve više pronalazi i i modnu inspiraciju u stilu slavne glumice.

Novu dječačku frizuruiskombiniral je s dugom, cvjetnom haljinom na preklop

Na ekskluzivnom predstavljanju božićne kolekcije igračaka u njujorškoj robnoj kući Bergdorf Goodman Katie je pokazala dječačku frizuru u kombinaciji s dugom, cvjetnom haljinom na preklop.

Preko haljine prebacila je motociklističku jaknu, a od nježnijih elemenata odabrala je jednostavne nude cipele s remenčićima oko gležnjeva.

Njezina pixie frizura bila je uredno počešljana, a što se tiče make-upa, neutralan smeđi ruž i tamno obrubljene oči savršeno su se uklopile u modnu kombinaciju.

A kosu je odrezala za potrebe uloge u novom akcijskom trileru The Doorman. U filmu Holmes tumači bivšu marinku koja se bori s prilagodbom na životnu svakodnevicu.

Katie je htjela kombinaciju ženstvene i odvažne frizure. Za ulogu svakodnevno naporno trenira i izgleda stvarno sjajno, prokomentirao je novi stil njezin frizer DJ Quintero.

Više fotografija glumice s novom frizurom pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju