Lepršave suknje A-kroja kraljice su proljetnih street style kombinacija i ove sezone. One vizualno stanjuju struk i bokove, a neki tvrde da s tih dijelova tijela skidaju i do pet kilograma. Taj je učinak još veći ako se kombiniraju s drugim odjevnim komadima koje laskaju ženskoj figuri.

Na svojem primjeru to je demonstrirala manekenka i radijska voditeljica Kelly Brook, koja je snimljena na putu do svog radnog mjesta na Heart FM-u u Londonu. Za posao je odabrala vrlo ležernu, ali efektnu modnu kombinaciju.

Slavna Britanka unijela je dašak kolorita u svoje izdanje upravo lepršavom maksi suknjom. Ne samo da je odabrala model A-kroja koji smanjuje obujam struka već je nosila i suknju s decentnim cvjetnim uzorkom koji vizualno stanjuje cijelu figuru.

Slika nije dostupna Plisirane suknje od 53 do 227 kuna: 15 modela lepršavih mezimica za sve prigode

Proljetnu maksi suknju sparila je s crnom strukiranom dolčevitom ukrašenom zlatnim gumbima koja je dodatno suzila gornji dio tijela, a izdanje zaokružila parom kožnatih čizmica koje su se sjajno uklopile u tu jednostavnu modnu priču.

Kelly Brook je tijekom svoje karijere često vodila bitku s kilogramima, a priznala je da je i mijenjala svoj izgled na fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama da bi se što više približila onom neuhvatljivom idealu ženske ljepote.

Slika nije dostupna Od 119 kuna: 18 modela proljetnih hlača udobnih poput maksi suknja

Na putu sam prihvaćanja svojeg tijela onakvog kakvo jest, ali i svojeg novog života. Ono što danas vidite na Instagramu prikazuje stvarnu mene, otkrila je Kelly Brook za Daily Mail te priznala da se i dalje koristi malim trikovima za poboljšanje svojeg izgleda poput fotografiranja na dobrom svjetlu i biranja najboljih kutova za okidanje fotografija.

Ili najstarijim ženskim trikom – biranjem odjevnih komada koji laskaju njezinim adutima poput cvjetne maksi suknje A-kroja. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju