Reality zvijezda Kim Kardashian plijenila je pažnju na gala večeri Muzeja moderne umjetnosti u Los Angelesu zahvaljujući novom provokativnom izdanju

Provokativan stil odijevanja Kim Kardashian nije novost pa se tako nitko nije previše iznenadio kada je reality zvijezda na gala večeru losanđeleskog Muzeja moderne umjetnosti došla bez – grudnjaka i majice.

Tradicionalna večera pod nazivom "LACMA Art + Film" ove godine održala se u čast redatelja Georgea Lucasa i likovnog umjetnika Marka Bradforda, a domaćin večeri bila je modna kuća Gucci.

Kim je za tu prigodu odjenula vintage odijelo koje za spomenutu modnu kuću dizajnirao Tom Ford, a raskopčan sako jasno je dao do znanja da 37-godišnjakinja ispod ne nosi ništa.

Ne shvaćam zašto jednostavno nije odjenula grudnjak ili neki top i zakopčala sako. Ovako je pokvarila elegantno odijelo, komentirala je jedna korisnica Instagrama.

S druge strane, mnogi su zaključili kako Kim izgleda sjajno i da ovo izdanje uopće nije provokativno u usporedbi s golim trudničkim kombinezonom koji je odjenula na LACMA gala večeri 2015. godine.

Odobravate li izdanje Kim Kardashian bez grudnjaka i majice?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju