Jordanska kraljica Rania i kralj Abdullah II. otputovali su u Katar. U pitanju je službeni posjet, tijekom kojeg se kraljica Rania susrela s Mozom bint Nasser, suprugom šeika Hamada bin Khalife Al Thanija i majkom katarskog emira Tamima bin Hamada Al Thanija.

Bio je to susret koji su s nestrpljenjem očekivali modni kritičari. Naime, Moza bint Nasser godinama se smatra jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu.

Mnogi svjetski modni magazini dodijelili su joj tu titulu, a magazin Vanity Fair uvrstio ju je 2015. godine u Modnu kuću slavnih.

Naravno, i Rania je česta gošća na listama najbolje odjevenih žena i svakim novim izdanjem pokazuje kako to itekako zaslužuje.

Prema mišljenju korisnika društvenih mreža, ovaj put je čak i nadmašila Mozu bint Nasser. Rania je za ovaj susret odjenula kombinaciju sastavljenu od satenskih hlača i bluze u predivnoj nijansi takozvane senf-žute boje.

Moza je također izgledala sjajno u elegantnoj dugačkoj crnoj suknji visokog struka, koju je kombinirala s hibridnim modelom pulovera i bluze u jednom.

Međutim, Rania se istaknula zahvaljujući boji svoje kombinacije, koja je toliko dominantna i efektna pa uz nju sva druga modna izdanja jednostavno padaju u drugi plan.

Više mi se sviđa kombinacija...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju