I na splitskoj blagdanskoj špici ovih dana vlada prava gužva. Đir po predivnom Splitu ljubiteljice mode iskoristile su kako bi se lijepo uredile pa ne čudi što grad vrvi sjajnim street style kombinacijama.

Jednu od važnijih uloga u kompletnom stajlingu igra obuća, a za mnoge žene početna dilema prilikom odabira cipela glasi: "Visoka ili niska potpetica?"

Dvije lipotice sa splitske špice pokazale su nam kako i jedna i druga varijanta mogu izgledati odlično.

Plavokosa dama odlučila se za neutralnu kombinaciju sastavljenu od crne mini suknje i majice u istoj boji koju je nadogradila svijetlim kaputom i potom zaokružila gležnjačama s visokom potpeticom. Preslatka brineta nosila je malo upečatljivije osnovne odjevne komade.

Kožnatu minicu u prljavoružičastoj boji spojila je s crnom košuljom od organze ukrašenu efektnom mašnom. Kaput i torbica brenda Michael Kors bojom su se podudarali s odabranim komadima, a umjesto cipela s visokom potpeticom odlučila se za udoban model ravnijih i debljih potplata.

Više volim cipele s...

glasova:

U galeriji pogledajte još splitskih street style kombinacija i provjerite kakve modele obuće preferiraju druge Splićanke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju