I dok je Lily-Rose hodala po modnim revijama sa svojom majkom otkako je bila 15-godišnja djevojčica, njezin brat Jack John Christopher Depp III. rijetko se kada pojavljuje u javnosti.

Štoviše, manji je broj onih koji kovrčavog mladića povezuju sa njegovim slavnim ocem Johnnyjem Deppom ili majkom Vanessom Paradis.

Izuzev par detalja koje je glumac otkrio o svojem sinu u intervjuima tijekom godina – primjerice da je talentiran glazbenik i vješt crtač – malo toga se zna o njemu.

Slavni sinovi još slavnijih očeva - 5 A tko im je tata? 5 zgodnih sinova slavnih holivudskih zavodnika o kojima se priča

Jack je rođen 9. travnja 2002. godine te je nedavno napunio 18 godina. Nema javnih računa na društvenim mrežama, ne odlazi na zabave na kojima su prisutne kamere medija te izbjegava paparazzije. I to mu je dosad uglavnom polazilo za rukom.



Ipak, fotografi su ga snimili na pariškim ulicama u društvu dvije godine starije djevojke Camille Jansen.

Modni stil je svakako naslijedio od svojeg oca – 18. godišnji Jack za šetnju glavnim gradom Francuske nosio je maslinastozelene samterice širih nogavica s običnom bijelom majicom i smeđim cipelama.

No koliko mu fizički sliči, što vi mislite?

Nalikuje li Jack Depp svojem ocu Johnnyju?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju