Elizabeth Hurley mamac je za poglede gdje god se pojavi, a pogotovo kada reklamira bikinije iz svoje nove kolekcije na prekrasnim destinacijama


Elizabeth Hurley
najbolja je reklama za vlastitu kolekciju kupaćih kostima, koje joj odlično pristaju bez obzira na uzorak ili kroj. Na svojem Instagram profilu podijelila je nekoliko modela iz njene nove kolekcije koje su dobile pohvale žena iz cijelog svijeta.

Komplimenti nisu izostali ni za lijepu britansku glumicu i model, kojoj nitko ne bi dao 51 godinu.


1. Topla voda

Dan započinje ispijanjem čaše tople vode koja potiče probavu i metabolizam. Voda je uvijek uz nju, jer hidrira organizam, te njenoj koži daje njegovan izgled.

2. Žustra šetnja
Iako nije fan vježbanja, Elizabeth Hurley svaki se dan obavezno prepusti žustroj šetnji od 30 minuta, što je odličan način za sagorijevanje kalorija. Svaki dan izdvoji nekoliko minuta i za trbušnjake, koje se mogu izvoditi čak i dok gleda televiziju.

3. Ne precesiranoj hrani
Elizabeth je iz svoje prehrane izbacila procesiranu hranu i poznate izvore ugljikohidrata poput industrijskih slatkiša, kruha, tjestenine te čipsa. Izbjegava i gazirana pića, a kad ima neko snimanje odriče se i voća jer ono može izazvati nadutost.

4. Čarobna juha
Kada je uhvati monstruozna želja za hranom, Elizabeth popije šalicu povrtne juhe koju uvijek ima u hladnjaku. Ponekad joj se dogodi da u danu popije i do šest šalica ovog krepkog obroka.

Ovo trik uistinu pali, a s njim ćete izgubiti i nekoliko kilograma, priznala je britanska glumica.

5. Lažni ten

Kada se osjeća nesigurna u svoje tijelo, Elizabeth Hurley posegne za lažnim tenom. Preparati za samotamnjenje vizualno sužavaju tijelo, zbog čega se i ljepotica poput ove britanske glumice, odmah osjeti bolje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju