Meghan Markle danas će ispuhati 39 svjećica na svojoj rođendanskoj torti.

Nekadašnja glumica i u ovom trenutku najslavnija "bivša" pripadnica britanske kraljevske obitelji rođena je 4. kolovoza 1981. godine u Los Angelesu.

Upravo se u taj grad naposljetku preselila s princem Harryjem nakon njihova (ne)očekivanog odlaska sa službene dužnosti i tamo će, u svom novom domu, proslaviti 39. rođendan.

Čestitku su joj preko Instagrama poslali i vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Želimo sretan rođendan vojvotkinji od Sussexa, napisali su na službenom profilu Kensingtonske palače.

Hoće li joj privatnu čestitku uputiti i Elizabeta II., možda nikad nećemo saznati. Britanski mediji mjesecima pišu kako je Meghan trn u oku britanske kraljice otkako se njezin unuk zbog nje preselio na drugi kontinent te gotovo svakodnevno traže sve "prekršaje" koje je lijepa vojvotkinja napravila otkako je ušla u kraljevsku obitelji.

Pritom joj zbrajaju i modne prekršaje. Točnije, kombinacije kojima je prekršila pravila odijevanja za članice kraljevske obitelji.

Slika nije dostupna Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

Nakon nešto više od godinu dana veze Harry i Meghan zajedno su došli na igre Invictus 25. rujna 2017. u Torontu. Bilo je to njihovo prvo službeno zajedničko pojavljivanje u javnosti i trenutak u kojem su potvrdili da su uistinu zajedno. Sada smo saznali da su u tom trenutku već bili i zaručeni.

Za tu prigodu Meghan je odjenula poderane traperice, odjevni komad u kojem se istaknute članice kraljevske obitelji nikad ne viđaju.

Pravila je prekršila i prilikom dolaska na posebnu humanitarnu izvedbu mjuzikla "Hamilton" kada je nosila kratku sako-haljinu u kojoj je izgledala fantastično. Za svaku drugu slavnu ženu to bi bila haljina sasvim normalne dužine, ali vojvotkinji su Britanci (a navodno i kraljica) zamjerili kroj.

Koliko vam se puta dogodilo da se neposlušni gumb na haljini ili košulji otkopča i otkrije donje rublje? Za obične smrtnike to nije nikakva velika greška, ali kada se to dogodi vojvotkinji, onda o tome piše cijeli svijet.

Meghan je na vjenčanju jednog Harryjeva prijatelja 2018. godine nosila haljinu koja je u jednom trenutku malo otkazala neposlušnost i otkopčala se. Vojvotkinja je odmah popravila situaciju i zakopčala gumb, ali ne dovoljno brzo da fotografi to ne zabilježe.

Kraljevska obitelj ima svoja pravila i kada su u pitanju boje lakova za nokte. Tako se tamne boje gotovo nikad ne nose, ali Meghan je to učinila 2019. godine. Za jedno pojavljivanje u Royal Albert Hallu odabrala je lijepu šljokičastu večernju toaletu i crne sandale, a u to se sjajno uklopio tamni lak za nokte. Ni to joj Britanci nikad nisu oprostili.

Zamjerke je dobila i za elegantnu haljinu u kojoj je došla na paradu povodom kraljičina rođendana. Ružičasta haljina otvorenih ramena bez rukava za mnoge je bila – previše otvorena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju