Jennifer Lopez redovita je gošća na Met Gali, najglamuroznijoj modnoj večeri koja se tradicionalno održava u New Yorku. Ove godine tema svečanosti bila je In America: A Lexicon of Fashion, a Jennifer se svojim izdanjem na temu leksikona mode itekako potrudila ostaviti dojam i izgledati senzacionalno.

Velika ljubiteljica glamura i luksuza odlučila se za kaubojski stil, ali na najglamurozniji mogući način. Nosila je dramatičnu kreaciju inspiriranu Divljim zapadom s potpisom dizajnera Ralpha Laurena koja je naglasila atribute slavne ljepotice. Haljina divne smeđe boje, u potpunosti ukrašena aplikacijama, ima duboki dekolte koji seže do struka te visoki raspor s lijeve strane.

Uz balsku kreaciju diva je nosila krzneni ogrtač, a naravno nije izostao ni kaubojski šešir, kao ni glomazan nakit od kojeg se istaknula debela, kožnata choker ogrlica. Kaubojski stajling pjevačica je upotpunila s vrtoglavo visokim srebrnim štiklama s platformom, baš kako J.Lo najviše voli nositi.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Prozirna haljina koja vizualno sužava struk i oblikuje bokove

Jennifer Lopez još jednom je uspjela ukrasti svu pažnju, no neke je njezin stajling za ovogodišnju Met Galu podsjetio na kaubojski outfit kakav su Sharon Stone i Raquel Welch već davno isfurale, Sharon u filmu Brzi i mrtvi iz 1995., a Raquel u filmu Hannie Caulder iz 1971. godine. Svoja opažanja izrazili su na društvenim mrežama:

Raquel Welch i Sharon Stone davno su isfurale ovakav stil.

Totalna vibra Sharon Stone u filmu Brzi i mrtvi.

Jennifer Lopez neke je pak podsjetila i na slavnog Indianu Jonesa.

Indiana Jones je zvao. Moli da mu se vrati šešir, komentirao je jedan korisnik društvenih mreža.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju