Gigi Hadid proslavila je svoj 27. rođendan na velikoj zabavi koja se održala u njujorškom privatnom klubu Zero Bond. Na zabavu su došle i brojna poznata imena iz svijeta mode poput njezine sestre Belle Hadid, legendarne Helene Christensen, Marthe Hunt i Emily Ratajkowski, ali i druge slavne dame.

Među gošćama je bila i glumica Blake Lively. Lijepa 34-godišnjakinja na zabavu je došla u vrlo efektnoj ljubičastoj haljini koju potpisuje Sergio Hudson.

U pitanju je model sa strateški postavljenim okomitim šavovima koji vizualno stanjuju figuru. Iako je haljina sama po sebi dovoljno upečatljiva zbog boje, Blake ju je odlučila nadopuniti torbicom u jednako efektnoj nijansi crvene boje.

Crvene su bile i salonke Christiana Louboutina, njezinog omiljenog dizajnera cipela, napravljene od brušene kože sa zlatnom blok-potpeticom.

Kraće ne može kada je u pitanju ova haljina koja je uistinu zahtijevala opreznost prilikom kretanja. Samo jedan krivi korak može prouzročiti modni neugodnjak pred kamerama znatiželjnih paparazza, a nijedna slavna dama si to ne želi priuštiti.

Srećom, Blake je itekako spretna u nošenju haljina mini kroja pa je ovaj izlazak prošao bez ikakvih problema.

Nosite li ovako kratke haljine i(li) suknje?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju