Odjevni stil kraljice Letizije može se opisati kao besprijekoran, ali s pomicanjem granica kraljevskog dress codea, zbog čega lijepa kraljevna redovito dobiva pohvale.

 

Jedan takav "odvažni" outfit kraljica Letizia odabrala je i za primanje u španjolskoj ambasadi u Kubi, gdje trenutačno boravi sa suprugom, kraljem Felipeom VI. Za ovu službenu prigodu 47-godišnja kraljica izabrala je haljinu midi dužine brenda Maje, a riječ je o poluprozirnom modelu zvanom Roane.

Haljina je djelomično izrađena od prozirne organze ispod koje se nalazi podstava u obliku slip haljine od viskoze. Kreacija ima kopčanje na gumbe i kragnu, zbog čega podsjeća na košulju, a ženstvenost modelu vrlo suptilne ružičaste nijanse daje i pojas koji se veže oko struka.

Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 2 Meghan Markle i kraljica Letizia u istoj suknji koja se rijetko kad viđa na kraljevskom dvoru

Kraljica Letizia u svečanoj haljini - 2 Kraljica Letizia: Haljina dostojna svečanosti koja piše povijest

Od 99 do 299 kuna: 12 toplih haljina za posao i večernje izlaske Haljine od toplog pletiva su modne kraljice zime Tople haljine iz trgovina 2019. - 1 Tople haljine iz trgovina 2019. - 13 +9 Tople haljine iz trgovina 2019. - 2

Sofisticirano izdanje koje dokazuje da prozirna haljina može biti vrhunac elegancije kraljica Letizia upotpunila je natikačama u vrlo sličnoj nježnoj nijansi dizajnera Stevea Maddena. Model Plaza ima potpeticu od 12 centimetara i plastični dodatak na predjelu rista koji drži stopalo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju