Kraljica Letizia ljubiteljica je pristupačnih street style brendova, ali i dizajnerskih komada koje voli reciklirati te nositi u različitim prigodama. Dokazala je to još jednom kad je obukla svoju omiljenu cvjetnu haljinu brenda Hugo Boss.

Tko kaže da je cvjetni uzorak rezerviran samo za proljetne kombinacije? Kraljica Letizia cvjetnu košulju-haljinu brenda Hugo Boss nosi već posljednje dvije godine, a viđena je u njemu u sva četiri godišnja doba.

Španjolska kraljica prvi put je viđena u modelu Kalocca u studenom 2019. godine kad se pojavila na velikom humanitarnom sajmu u Madridu gdje se skupljao novac za Nuevo Futuro – organizaciju koja osigurava dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Slika nije dostupna Ima ju već 15 godina: Kaput-haljina koju je kraljica Letizia prvi put nosila na krštenju kćeri

Kraljica Letizia pojavila se na sajmu u društvu svekrve, bivše kraljice Sofije, a ružičasti model haljine sparila je s kožnatom kratkom jaknom u boji konjaka, tamnocrvenom torbicom i salonkama u istoj nijansi.

Istu haljinu nosila je i u palači Zarzuela u Madridu u veljači 2020. na susretu s predstavnicima organizacije Visual TEAF koji se bore za poboljšanje kvalitete života djece pogođene fetalnim alkoholnim spektrom poremećaja. Tada je haljinu sparila s već viđenim kožnatim salonkama španjolskog brenda Magrit.

Kalocca haljinu nosila je i u srpnju 2020. – točnije tijekom obilaska općina Vinuesa i Soria koje su bile značajno pogođene koronavirusom te kojima su željeli pružiti podršku. U ljetno vrijeme kraljica Letizia obožava nositi špagerice, pa ne čudi što je haljinu ovoga puta sparila sa smeđim kožnatim modelom brenda Uterque.

Slika nije dostupna Wow! Kraljica Letizia u kombinaciji iz Zare za kojom bi se svatko okrenuo

Cvjetnu haljinu Hugo Bossa nedavno je još jednom izvukla iz ormara te je odjenula za ceremoniju dodjele nagrada španjolskim istraživačima za izvanredan doprinos znanosti u palači El Pardo u Madridu. Izdanje je, dakako, zaokružila, zaštitnom maskom za lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju