Španjolski kraljevski par prisustvovao je jednom događanju u organizaciji španjolskog Ministarstva vanjskih poslova koje se održalo u madridskoj palači Viana.

Kao i obično, kralj Felipe VI. pao je u drugi plan pored svoje supruge Letizije, koja ga uvijek zasjeni svojom elegantnom pojavom.

Kraljica je za tu prigodu odabrala jednu provjerenu haljinu koju je prvi put nosile prošle godine na sastanku s predstavnicima organizacije Santander.

U pitanju je tamnoplavi model od tvida s potpisom španjolskog brenda Zara, koji Letizia često nosi.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Cipele koje i dalje nemaju prolaznu ocjenu kod mnogih žena

Slika nije dostupna Street style inspiracija: 40 "prijelaznih" izdanja zbog kojih se veselimo sezoni dugih rukava

Haljinu je u struku stegnula tamnoplavim tankim remenom i kombinirala sa štiklama Caroline Herrere u istoj boji. Identičnu kombinaciju odjenula je i u rujnu prošle godine prilikom posjeta muzeju "Reina Sofia".

Letizia je apsolutna kraljica recikliranja odjevnih komada i uvijek iz ormara izvuče neki stariji adut. Ovaj put je to bila Zarina haljina koja je idealna za ovo prijelazno razdoblje zato što je napravljena od čvršćeg materijala, a s obzirom na to da temperature više nisu ljetne, takvi modeli dobro nam dođu kako bi nas malo zagrijali u prohladnim jutrima i večerima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju