U sklopu turneje po autonomnim španjolskim zajednicama kraljica Letizia i kralj Felipe VI. posjetili su regiju Murcia.

Kraljevski par posljednjih je tjedana posjetio brojne regije u svojoj zemlji u želji da provjere kako teče društveni i ekonomski oporavak nakon popuštanja mjera uvedenih zbog pandemije koronavirusa.

Kad su stigli na svoje novo odredište, prvo su se uputili na jednu farmu voća i povrća, a zatim i u Biomedicinski istraživački institut, gdje su sa stručnjacima razgovarali o napretku u pronalasku lijeka i terapije protiv bolesti COVID-19 koju uzrokuje koronavirus.

Franck Coffee&Go kava Baršunaste i očaravajuće: Tri vrste kave koje će vas razbuditi u svakom trenutku

Za obilazak lokacija Letizia je opet odabrala vrlo elegantnu, ali prije svega udobnu kombinaciju. Zapravo se radi o reprizi izdanja koje je 2018. godine nosila na Haitiju.

Slika nije dostupna Pa koliko ih ima?! Model sandala koje kraljica Letizia ovo ljeto ne skida sa sebe

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Najpopularnija ljetna suknja koju obožavaju i Hrvatice

Romantičnu suknju brenda Matitos Girasol s cvjetnim uzorkom kombinirala je s bijelim lanenim topom brenda Zara, a umjesto štikli koje je obula na Haitiju ovaj put nosila je svoje omiljene ljetne sandale – espadrile.

Jednostavan bijeli top zaslužuje mjesto u ormaru svih dama koje vole neutralne svevremenske komade. Kraljičin model napravljen je od lana pa je idealan za ljeto, ali može se bez problema nositi i tijekom ostatka godine u kombinaciji s sakoima, blejzerima, vesticama ili kardiganima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju