Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe stigli su u trodnevni posjet Velikoj Britaniji tijekom kojeg će ih ugostiti britanska kraljevska obitelj

U Buckinghamskoj palači održana je državnička večera u čast španjolske kraljice Letizije i kralja Felipea.

Kraljevski par doputovao je u Veliku Britaniju službenim povodom, a tijekom trodnevnog posjeta družit će se s brojnim članovima britanske kraljevske obitelji.

Većina njih okupila se i na svečanoj večeri, a pogledi svih prisutnih bili su upereni u kraljicu Letiziju i vojvotkinju od Cambridgea.

Letizia je za ovu prigodu odjenula prekrasnu crvenu toaletu svog omiljenog španjolskog dizajnera Felipea Varele, a Catherine se odlučila za prljavoružičastu haljinu modnog brenda Marchesa.

Iako je vojvotkinjina haljina imala poprilično dubok dekolte za koji Britanci danas pišu kako je jedan od najizazovnijih koje je ikada nosila, njezina haljina pala je u drugi plan. Potpuno ju je zasjenila Letizijina vatrenocrvena haljina golih ramena, što modni stručnjaci također smatraju odvažnim potezom jer je donedavno bilo nezamislivo nositi tako "otvorene" haljine u ovakvim prigodama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju