Kraljica Letizia izgledala je savršeno elegantno na dodjeli nagrada Retina ECO Awards održanoj u Madridu. Sama kraljica uručila je četiri nagrade koje se dodjeljuju najboljim projektima koji se baziraju na održivom razvoju i borbi protiv klimatskih promjena.

U skladu s time kraljica Letizia birala je i outfit za svečanu ceremoniju te je nosila crnu haljinu španjoslog brenda Maria Malo koji svoju proizvodnju bazira na etičnosti i održivosti.

Letizia nosi model Lovely Lolita sašiven od organskog bambusa koji otkriva ramena te ima romantičan izrez koji lijepo ističe područje vrata i dekoltea. Haljina ima kratke rukave te je stegnuta u struku dok je donji dio pencil kroja te seže do ispod koljena.

Ženstveni model jako lijepo ističe žensku siluetu, a jednako dobro izgleda uz visoke potpetice, kako nosi Letizia, i uz niski đon, kako nosi model brenda Maria Malo.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Haljina za večeru sa svekrvom kojoj kraljica Sofia nije našla zamjerku

Malu crnu haljinu nosivu u svim prigodama kraljica je spojila sa crnim štiklama otvorene pete modne kuće Carolina Herrera i clutch torbicom brenda Magrit. Za još malo sofisticiranog glamura dodala je zlatne viseće naušnice Tous Shell.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju