Španjolska kraljica odradila je svoj posljednji službeni zadatak u 2021. godini. Otputovala je u San Sebastian kako bi prisustvovala godišnjem okupljanju direktora Instituta Cervantes, koji se održao u kulturnom centru Tabacalera.

Ovaj neprofitni institut koji je ime dobio Miguelu de Cervantesu, jednom od najvažnijih španjolskih pisaca svih vremena, posvećen je promociji španjolskog jezika i kulture, a osnovala ga je vlada Španjolske 1991. godine.

Elegantna kraljica za ovu je prigodu iz ormara izvukla svoju provjerenu i isprobanu poslovnu kombinaciju.

Jednostavnu crnu bluzu spojila je s kariranom suknjom i klasičnim crnim salonkama. U ovom izdanju najviše se istaknula suknja. U pitanju je vuneni model španjolskog brenda Massimo Dutti, koji je već nosila u raznim prigodama.

S obzirom na to da je napravljen od vune, ovakav tip suknje idealan je za zimske mjesece. Zimogrozne dame koje ne podnose hladnoću uvijek su u potrazi za što toplijim modelima, a toplije od vune jednostavno ne može.

Ako ni vi niste ljubiteljice minusa, birajte suknje napravljene od što čvršće pređe jer ćete se u njima definitivno osjećati najbolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju