Kraljica Letizia uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, te inspirira mnoge dame u Španjolskoj, ali i ostatku svijeta za modne igre.

Ne čudi stoga što se vrlo brzo rasprodala njezina posljednja haljina iz Uterquea u kojoj se pojavila na Menorci gdje će provesti dio odmora s obitelji.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Dokaz da odabir cipela može potpuno promijeniti dojam o haljini

Kraljica Letizia odabrala je bijelu haljinu od organdija s izvezenim cvjetnim detaljima midi kroja te s volanima na naramenicama koja je istaknula njezinu fit figuru i preplanulu put.

Ljetnu haljinu iz Uterquea sparila je sa svojom omiljenom ljetnom obućom – špagericama. Ovaj povišeni model espadrila s pletenom potplatom vizualno produžuje cijelu figuru, a izvrsno se kombinira s ljetnim haljinama, suknjama i hlačama.

Slika nije dostupna Pa koliko ih ima?! Model sandala koje kraljica Letizia ovo ljeto ne skida sa sebe

Kraljica Letizia obožava modele u boji kože koje laskaju ženskim nogama, a u njezinoj kolekciji nalaze se na desetak različitih modela špagerica od onih brenda Macarena do Mint&Rose ili Uterquea.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Omiljene sandale u kojima noge izgledaju posebno dobro

U ljetno vrijeme špagerice obožava nositi i Catherine Middleton, iako ih kraljica Elizabeta II. smatra neprikladnom obućom za pripadnice visokih kraljevskih krugova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju