Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe organizirali su gala večeru povodom posjeta izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina njihovoj zemlji

Kraljica Letizia jedna je od najpoznatijih modnih "ponavljačica" među slavnima koja obožava iz ormara vaditi stare odjevne komade i udahnuti im novi život.

To je napravila i na svečanoj večeri koja je organizirana u kraljevskoj palači povodom posjeta izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina i njegove supruge Nechhame Španjolskoj.

Kraljica Letizia zablistala je na gala večeri.

Letizia je nosila suknju sirena-kroja koju je napravio španjolski dizajner Lorenzo Caprila i top, također s njegovim potpisom. S obzirom na to da je u pitanju bila službena kraljevska prigoda, svoje izdanje upotpunila je tijarom kraljice Sofije pod nazivom "Mellerio Floral" i lentom. Od nakita je nosila dijamantne narukvice i naušnice iz kraljevske riznice.

Zanimljivo je kako je ovu suknju prvi put odjenula 2004. godine prilikom službenog posjeta New Yorku. Još je jednom dokazala da za efektne odjevne kombinacije ne moramo uvijek posezati na novom trendi odjećom, nego iz ormara možemo izvaditi neki stari adut i zablistati u njemu.

U galeriji pogledajte druga izdanja lijepe Letizije s kraljevskih gala večera.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju