Trodnevni posjet Ujedinjenom Kraljevstvu španjolski kraljevski par, kraljica Letizia i kralj Felipe završili su posjetom Buckinghamskoj palači gdje su se pozdravili s kraljicom Elizabetom i princem Philipom. Za tu prigodu Letizia je odjenula Tosphop suknju od 255 kuna

Kraljica Letizia ne libi se nositi povoljnije odjevne komade na važnim državničkim susretima pa je tako za posljednji susret s kraljicom Elizabetom tijekom trodnevnog posjeta Velikoj Britaniji odjenula suknju britanskog brenda Topshop koja košta 255 kuna.

Za posljednji susret s kraljicom Elizabetom tijekom trodnevnog posjeta Velikoj Britaniji odjenula suknju britanskog brenda Topshop koja košta 255 kuna

Izborom britanskog high-street brenda popularnog diljem svijeta, Letizia je odala svojevrsnu modnu počast britanskim proizvođačima odjeće te poručila da se za susret s najpoznatijom kraljicom na svijetu ne moraju nužno nositi skupi brendovi.

Satensku suknju boje šampanjce i dužine do sredine listova, lijepa Letizia kombinirala je uz bijelu bluzu na preklop, tamno crvene sandale na visoku potpeticu i torbicu španjolskog brenda Suma Cruz.

Nakon posjeta Buckinghamskoj palači, kraljica Letizia i njen suprug, kralj Felipe prošetali su koledžom Exeter College u Oxfordu. Ovo je prvi posjet španjolskog kraljevskog para Velikoj Britaniji nakon 1986. kada su u Ujedinjeno Kraljevstvo došli kralj Juan Carlos i kraljica Sofia.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju