Ljeto je za glazbenike tradicionalno bogata sezona koncerata, ali ove godine situacija se malo promijenila pa će koncerti još neko vrijeme pričekati.

Međutim, to ne znači da se staje sa snimanjem pjesama. U studio se vratila i Severina koja je s pratiteljima na Instagramu podijelila vijest isprobava novi materijal.

Neki od mojih omiljenih autora bili su vrlo marljivi u doba korone. Pa sam išla malo do studija probat kako mi leže neke od pjesama. I leže mi... Jedva sam (do)čekala, a vi, napisala je Severina.

Jedni su šali komentirali kako su odmah pokušali zoomirati tekst potencijalnog novog hita koji je pjevačica držala u rukama, a drugi su umjesto teksta primijetili nešto drugo.

Rihanna u bijeloj koži od glave do pete Severina vs. Rihanna: Koja pjevačica bolje nosi "tešku" kombinaciju?

Slika nije dostupna Severina: Trik uz koji i "najomraženije" hlače mogu izgledati jako dobro

Severina je u studiju nosila majicu s likom Madonne. Promotivna majica nastala je povodom Madonnine turneje Madame X Tour koja je započela u rujnu prošle godine, tri mjeseca nakon izlaska njezinog 14. Studijskog albuma Madame X.

Mnogi su pohvalili odabir majice s likom kraljice popa. Kraljica nosi kraljicu, komentirao je jedan obožavatelj.

Na službenoj stranici legendarne Madonne pronašli smo još nekoliko majica s iste turneje kojima i vi možete upotpuniti svoju garderobu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju