Španjolsku kraljicu Letiziju navikli smo vidjeti u elegantnim haljinama i suknjama koje laskaju ženskoj figuri, ali za posjet nacionalnom parku Donanu u Andaluziji odjenula je nešto sasvim drugačije.

 

Letizia i njezin suprug kralj Felipe nisu propustili obilježavanje 50 godina od otvorenja nacionalnog parka Donana te su se uputili u obilazak ovog veličanstvenog mjesta u Španjolskoj. Kraljica je za tu prigodu izabrala prigodan outfit te je omiljene haljine, suknje i štikle zamijenila s bijelim trapericama i svijetlosmeđim čizmama na nižu deblju potpeticu.

Bijele traperice lagano širih nogavica Letizia je nosila podvinute zbog čega su divne čizmice još više došle do izražaja. Kombinirala ih je uz laganu krem košulju i sako-jaknu kaki boje sa zlatnim gumbima.

Slika nije dostupna Dobar ulov? Suknja iz Zare koju će kraljica Letizia nositi godinama

Slika nije dostupna Šefovska kombinacija kraljice Letizije koja poručuje: "Ja sam ovdje glavna!"

Kraljica Letizia: Haljina dostojna svečanosti koja piše povijest Kraljica Letizia u svečanoj haljini - 2 Kraljica Letizia u svečanoj haljini - 4 Kraljica Letizia u svečanoj haljini - 3 +3 Kraljica Letizia nosi haljinu španjolske dizajnerice Matilde Cano iz kolekcije za ljeto 2020. godine

Bez sumnje je riječ o potpuno drugačijem izdanju kraljice Letizije koje donosi lijepo osvježenje i promjenu u njezinom klasičnom damskom stilu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju