Sva predviđanja frizerskih trendova za ljeto 2021. pala su u vodu kada je Rihanna početkom svibnja pokazala svijetu svoju novu frizuru. Slavna pjevačica i poduzetnica prava je trendseterica pa ne čudi to što mnogi odmah požele otići u salon "pod škare" kada Rihanna napravi neku promjenu na svojoj kosi.

Ovaj put iznenadila je povratkom frizuri koju je prvi put osobno popularizirala 2012. godine. Tada se na dodjeli nagrada MTV VMA pojavila s pixie frizurom i sve oduševila.

Nije dugo trebalo da se njezini obožavatelji inspiriraju promjenom kraljice kratkih frizura i tako je startala prava pixie manija kojoj su se pridružile i brojne poznate dame.

Ovaj put Rihanna se odlučila za još kraću varijantu s minijaturnim šiškama koja joj također stoji fantastično.

Brojni cijenjeni modni i beauty magazini sada najavljuju kako će baš zbog nje pixie biti jedna od najpopularnijih i najtraženijih frizura za ljeto 2021. godine.

Osim Rihanne, nosi je i prelijepa Zoe Kravtiz, a pixieju se redovito vraća i Charlize Theron kojoj kratka kosa savršeno pristaje.

Kao još jednu popularnu ljetnu frizuru najavljuje se i shaggy bob. Razbarušena verzija boba s nemarnim šiškama idealna je za nadolazeće godišnje doba tijekom kojeg se ne želimo previše opterećivati brigom o frizuri.

Naravno, popularne će biti i ostale verzije boba poput klasičnog uglađenog koji se feniranjem ili ravnanjem lako postiže na kosi svih tekstura, a sretnice s tankom i ravnom kosom u njemu mogu uživati bez ikakvog dodatnog truda.

Zavirite u našu galeriji u kojoj smo izdvojili kratke frizure poznatih dama i inspirirajte se za novu promjenu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju