Kristen Stewart ove je godine prvi put nominirana za prestižnu nagradu Oscar. Slavna Amerikanka bila je nominirana u kategoriji glavne glumice za ulogu princeze Diane u filmu "Spencer", za koju je dobila velike pohvale kritičara.

Prvu nominaciju u karijeri odlučila je obilježiti nesvakidašnjim modnim odabirom – odvažnom interpretacijom klasičnog smokinga s potpisom francuske modne kuće Chanel, čije je zaštitno lice.

Crni sako sparila je s bijelom košuljom koju je raskopčala sve do struka, a koja je razotkrila dugu ogrlicu s atraktivnim privjeskom.



Umjesto hlača dugih nogavica odabrala je ultra kratki model, koji je razotkrio njezine noge, te ga kombinirala s crnim cipelama iznimno visokih potpetica. Riječ je o odvažnoj kombinaciji koja se nikad ne viđa na crvenom tepihu Oscara.

Nećkali smo se između dugih i kratkih hlača, priznala je Stewartina stilistica Tara Swennen Harper's Baazaru, no s obzirom na to da je Kristen modna kameleonka, rekla je – učinimo to. Ajmo s kratkim hlačama.

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele Oscara

Slika nije dostupna Odvažno izdanje za isticanje dijela tijela koje se prije nije viđalo na crvenom tepihu Oscara

Kristen Stewart privukla je pažnju svojim modnim izborom i na Oscarima 2013. godine, kada je bijelu čipkastu haljinu Reem Acra sparila s netipičnim modnim dodatkom - štakama zbog ozljede stopala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju