Meghan Markle i princ Harry sa sinčićem Archiejem napokon su našli stalnu adresu. Nakon dugo razmišljanja odlučili su kupiti dom u Montecitu u Kaliforniji, koji je od Los Angelesa udaljen oko 150 kilometara. Tu će im susjedi biti Oprah Winfrey, Ellen Degeneres i Rob Lowe.

Riječ je o grandioznoj kući koja se prostire na oko 1350 četvornih metara, a koja obuhvaća devet spavaćih soba, 16 kupaonica, monumentalnu kuhinju opremljenu najsuvremenijom opremom, vinski podrum, knjižnicu, privatnu teretanu i kinodvoranu.

Kuća ima zapanjujući položaj između planina i oceana, a okružena je s mnoštvom zelenila i cvijeća, grmovima ruža i lavande te maslinovim stablima.

Slika nije dostupna Da dobijemo na lotu… Kuća Sofije Vergare s bazenom uz koji bismo se izležavali baš cijelo ljeto

U sklopu imanja nalazi se i veliki bazen, spa-zona, teniski teren, prostrano dječje igralište, kao i gostinjska kuća s dvije sobe i dvije kupaonice. Paru je na raspolaganju i garaža za čak pet osobnih vozila.

Slavni par kupio je kuću po vrlo "povoljnoj" cijeni. Posljednji vlasnici platili su je 25 milijuna dolara ili nevjerojatnih 159 milijuna kuna, dok su Meghan i Harry za nju izdvojili "svega" 14.650.000 američkih dolara odnosno 93 milijuna kuna.

Slika nije dostupna Kuća na plaži Jennifer Lopez u kojoj se svaki dan osjećate kao da ste na godišnjem odmoru

Osim kuće i popratnog imanja koje se prostire na dva hektara za ovaj vrtoglavi iznos dobili su i privatnost. Naime, imanje se nalazi na mjestu koje je udaljeno od javnih površina te nije dostupno papparazzima.

Kako izgleda novi dom Meghan Markle i princa Harryja, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju