Kuhinja spojena s dnevnim boravkom već je neko vrijeme trend koji se može vidjeti u sve više stanova i kuća. Treba li vam još dokaza da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja, zavirite u našu fotogaleriju, u kojoj smo skupili deset ideja za takav način prostornog uređenja doma.

Kuhinja i dnevni boravak u istoj prostoriji – zašto ne? Već neko vrijeme taj je trend vrlo popularan kada je riječ o prostornom uređenju stanova i kuća, što i ne čudi s obzirom na to da je vrlo praktičan, moderan, a open space stvara dojam veće kvadrature i prostranosti.

Kada razmišljaju o ovakvom prostornom uređenju doma, mnogima je najveća nedoumica hoće li se mirisi iz kuhinje uvući u dnevni boravak, ali za to postoji sigurno rješenje – dobra kuhinjska napa.

Slika nije dostupna Kauči na razvlačenje: Deset "pametnih" dvosjeda i trosjeda koji štede prostor u domu

Kuhinja spojena s dnevnim boravkom omogućit će vam pripremanje obroka u društvu vaših najmilijih, a napokon ćete moći i čavrljati s prijateljima koji su vam stigli u goste dok pripremate zakusku. Da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja, uvjerite se u našoj fotogaleriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju